Warner Brothers VIP Studio Tur

Från kr 886
Kliv in i filmskapandets magiska värld på vår Warner Brothers VIP Studio Tur. Eftersom inget är iscensatt vet man inte vad, eller vem, man kan träffa! Så håll ögon och öron öppna – kanske är det just din favorit filmstjärna som agerar på set. Missa inte denna unika upplevelse! Boka Warner Brothers VIP Studio Tur redan idag!

Denna rundtur består av en liten grupp på högst 12 personer. Ni färdas runt på området i en privat eldriven vagn. Er VIP guide tar er med till olika inspelningsplatser och ger er insiderinformation och bakgrundshistoria vid varje set ni besöker. Kliv in i filmseten där storfilmer som "Gremlins" och "Spiderman" gjordes. Ni kör förbi produktionskontoren som används för att filma L.A. scenerna för den Oscarbelönade filmen "Argo" och passerar filmstudiorna till populära serier som The Ellen Show, Conan, Big Bang Theory, The Mentalist och Two and a Half Men.

Turens längd: 2 1/2 timmar
Barnbiljetter: 8-11 år
Vuxenbiljetter: från 12 år

VIKTIG INFORMATION: ?
- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna PDF-fil/voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med på turen.
- I priset ingår bussresa tur och retur från den här listan med hotell. Om du inte bor på ett av hotellen på listan, väljer du det hotell som passar dig bäst, så blir du hämtad där.
- Du ringer researrangören ca. 24 timmar i förväg, för att få exakt upphämtnings tid och för att undvika väntetid i hotellets lobby. Telefonnumret finner du på din pdf-voucher/e-ticket.
- Guidning på engelska.
- Barnbiljetter för barn mellan 8 och 11 år. Barn under 8 år får inte följa med på denna tur.
- OBS! Fotolegitimation krävs för entré till Warner Brothers Studios.

Öppettider

Mån-lör kl. 09.30 & 12.15

Boka

lör, 20 apr 2019

Vägbeskrivning

Warner Brothers VIP Studio Tur

×