Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i Los Angeles

Välkommen till LosAngelesBiljetter.se, webbplatsen för dig som önskar biljetter till upplevelser, sightseeing, sevärdheter, nöjesparker och flygplatstransfer i Los Angeles.

Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till Kaliforniens berömda nöjesparker och till guidade turer i glamorösa Hollywood och Beverley Hills. Du kan besöka filmskaparnas Warner Brothers Studio eller Universal Studios eller hänga med på den ultimata sightseeingen med Los Angeles hop-on hop-off bussar. Vi erbjuder även flygplatstransfer mellan LAX Airport och ditt hotell i L.A.

  • Över 3,4 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Warner Brothers VIP Studio Tur

5.0 (1)
Från kr 894
Kliv in i filmskapandets magiska värld på vår Warner Brothers VIP Studio Tur. Eftersom inget är iscensatt vet man inte vad, eller vem, man kan träffa! Så håll ögon och öron öppna – kanske är det just din favorit filmstjärna som agerar på set. Missa inte denna unika upplevelse! Boka Warner Brothers VIP Studio Tur redan idag!

Denna rundtur består av en liten grupp på högst 12 personer. Ni färdas runt på området i en privat eldriven vagn. Er VIP guide tar er med till olika inspelningsplatser och ger er insiderinformation och bakgrundshistoria vid varje set ni besöker. Kliv in i filmseten där storfilmer som "Gremlins" och "Spiderman" gjordes. Ni kör förbi produktionskontoren som används för att filma L.A. scenerna för den Oscarbelönade filmen "Argo" och passerar filmstudiorna till populära serier som The Ellen Show, Conan, Big Bang Theory, The Mentalist och Two and a Half Men.

Turens längd: 2 1/2 timmar
Barnbiljetter: 8-11 år
Vuxenbiljetter: från 12 år

VIKTIG INFORMATION: ?
- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna PDF-fil/voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med på turen.
- I priset ingår bussresa tur och retur från den här listan med hotell. Om du inte bor på ett av hotellen på listan, väljer du det hotell som passar dig bäst, så blir du hämtad där.
- Du ringer researrangören ca. 24 timmar i förväg, för att få exakt upphämtnings tid och för att undvika väntetid i hotellets lobby. Telefonnumret finner du på din pdf-voucher/e-ticket.
- Guidning på engelska.
- Barnbiljetter för barn mellan 8 och 11 år. Barn under 8 år får inte följa med på denna tur.
- OBS! Fotolegitimation krävs för entré till Warner Brothers Studios.

Öppettider

Mån-lör kl. 09.30 & 12.15

Vägbeskrivning

Warner Brothers VIP Studio Tur

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!