Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

Universal Studios

3.0 (1)
Från 1 830 kr
Välkommen till The Entertainment Capital of L.A.™ Är du redo för en dag av fartfylld underhållning? Då är Universal Studios Hollywood det rätta stället för dig, det blir en unik och rolig upplevelse för hela familjen!

Universal Studios är världens största och kanske mest kända filmstudio, som dessutom stoltserar med en magnifik nöjespark med åkattraktioner och Los Angeles kanske bästa butiker, restauranger och biografer! Boka biljetter här!

Ta ett åk med The Simpsons Ride, som kännetecknas av seriens klassiska humor och många av dess karaktärer - alla med inspelade röster av de ursprungliga skådespelarna. Upplev hårresande spänning på berg- och dalbanan Revenge of the Mummy - The Ride och Jurassic Park - The Ride. Låt äventyren ta dig med till nästa dimension i Shrek 4-D, med effekter så verkliga att det är som att vara där själv.

På Universal Studios får du se hur äkta Hollywood-magi uppstår. Utforska världens största arbetsfilmstudio när du går bakom kulisserna i dina favoritfilmer och tv-program på en timmes lång Studio Tour (ingår i biljettpriset). Se Wisteria Lane från ABC: s succéserie "Desperate Housewives", ställ dig ansikte mot ansikte med Norman Bates på det legendariska Bates Motel från "Psycho", och se den kusliga flygolyckan från "Världarnas krig". Varje spårvagn är utrustad med HD-skärmar för att visa klipp och kommentarer under hela rundturen.

Biljetten du bokar här inkluderar entrébiljett samt bussresa tur- och retur.
Fullt pris: från 10 år och äldre
Reducerat pris: 3-9 år


Åkattraktionerna har följande restriktioner. Som vuxen ska man vara minst 125 cm lång (49 inches) eller längre, och barn (från 3 års ålder) ska vara minst 124 cm (48 inches).

Bussen avgår kl. 09.30 från Starline Terminal vid Chinese Theatre (efter upphämtning av gäster vid hotellen).?
Bussen avgår kl. 15.00 från Universal Studios Hollywood, för de som vill.

VIKTIG INFORMATION: ?
- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna PDF-fil/voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med på turen.
- I priset ingår en inträdesbiljett och åkband+Studio Tour till Universal Studios SAMT bussresa tur och retur från den här listan med hotell#mce_temp_url#. Om du inte bor på ett av hotellen på listan, väljer du det hotell som passar dig bäst, så blir du hämtad där.
- Turen avgår från Starline Terminal vid Chinese Theatre kl. 09.30. Vid ankomst, är du fri att utforska nöjesparken på egen hand. Bussen åker tillbaka till hotellen kl 15.00 för de som önskar.
- Du ringer vår researrangör ca. 24 timmar i förväg, för att få exakt upphämtnings tid och för att undvika väntetid i hotellets lobby. Telefonnumret finner du på din pdf-voucher/e-ticket.
- Åkattraktionerna har följande restriktioner. Som vuxen ska man vara minst 125 cm lång (49 inches) eller längre, och barn (från 3 års ålder) ska vara minst 124 cm (48 inches).
- Turen avgår dagligen kl. 09.30.


Höjdpunkter: Studio Tour, Universals djurskådespelare, House of Horrors, The NBC Universal Experience, Shrek 4-D, scener med specialeffekter och massor av olika åkattraktioner, till exempel Transformers: The Ride 3-D, Jurassic Park Ride och Simpsons Ride.  

Öppettider

Dagligen kl. 09.30

Boka

ons, 12 aug 2020

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Vägbeskrivning

Universal Studios

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!