Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

Disneyland Resort

 
Från 1 897 kr
Besök den lyckligaste platsen på jorden för en hel dag fylld av skoj och äventyr! På denna heldagstur har du möjlighet att besöka antingen Disneyland Park ELLER Disney California Adventure Park, två stora fantastiska nöjesparker med åkattraktioner, lek och underhållning vid Disneyland Resort i Kalifornien!

Disneyland Park har du chansen att träffa självaste Musse Pigg och de andra populära Disney-karaktärerna. Det finns så mycket att utforska - från charmiga Main Street, USA till Musse Pigg’s bustokiga Toontown. Roliga karuseller och åkattraktioner håller dig sysselsatt hela dagen, parader och annan underhållning förekommer dagligen. Disneyland har så mycket att erbjuda, både för vuxna och barn - hela familjen kommer att njuta!

Disney California Adventure Park väntar dig äventyr av alla de slag! Sväva i en simulerad hängflygning över Kaliforniens berömda landmärken på Soarin 'Over California, träffa dina favoriter bland Disney- och Pixar karaktärer under Pixar Play Parade, på Cars Land och Hollywood Land, utforska Grizzly Peak och mycket, mycket mer. Denna roliga och interaktiva park är fylld med magiska shower, parader och åkattraktioner som säkerligen skapar magiska upplevelser för dig och din familj!

Turens längd: ca. 11 timmar 
Bussen avgår kl 09.30 från Starline Terminal vid Chinese Theatre (efter upphämtning av gäster vid hotellen).
Bussen avgår kl 19.00 från Disneyland Resort tillbaka till Los Angeles.

Höjdpunkter:
- Pirates of the Caribbean
- Splash Mountain
- Space Mountain
- Big Thunder Mountain Railroad
- Disneys Aladdin: A Musical Spectacular
- Pixar Play Parade
- Mickeys Fun Wheel
…och mycket mer!

VIKTIG INFORMATION: ?
- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna PDF-fil/voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med på turen.
- I priset ingår inträdesbiljett till Disneyland Park eller Disney California Adventure Park samt bussresa tur och retur från den här listan med hotell. Om du inte bor på ett av hotellen på listan väljer du det hotell som passar dig bäst, så blir du hämtad där.
- Turen avgår från Starline Terminal vid Chinese Theatre kl. 09.30 och det tar ungefär en timme (beroende på trafik) att komma fram till Disneyland Resort. Vid ankomst, är du fri att utforska nöjesparken på egen hand. Bussen avgår kl. 19.00 för resa tillbaka till hotellet.
- Eftersom du har beställt transport från ett närliggande hotell, ber vi dig att ringa vår researrangör ca. 24 timmar i förväg, för att få exakt upphämtnings tid och för att undvika väntetid i hotellets lobby. Telefonnumret finner du på din pdf-voucher/e-ticket.
- Barn biljetter för barn mellan 3 och 9 år. Barn mellan 0-2 år följer med gratis, i sällskap med en betalande vuxen.

Öppettider

Dagligen kl 09.30

Boka

lör, 19 sep 2020

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 10 timmar

Vägbeskrivning

Disneyland Resort

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!