Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

Disneyland Park & Disney California Adventure Park

 
Från 2 817 kr
I denna fantastiska dagstur ingår inträde till Disneyland Resorts båda nöjesparker: Disneyland Park OCH Disney California Adventure Park! Så gör dig redo för en rolig och fartfylld dag din familj aldrig kommer att glömma! Boka dina biljetter till Disneyland Resort Park Hopper redan idag!

Disneyland Park har du chansen att träffa självaste Musse Pigg och de andra populära Disney-karaktärerna. Det finns så mycket att utforska - från charmiga Main Street, USA till Musse Pigg’s bustokiga Toontown. Roliga karuseller och åkattraktioner håller dig sysselsatt hela dagen, parader och annan underhållning förekommer dagligen. Disneyland har så mycket att erbjuda, både för vuxna och barn - hela familjen kommer att njuta!

Disney California Adventure Park är en ren hyllning till Kaliforniens historia och framtid – kryddat med Disneys magi! Denna roliga och interaktiva park är fylld med färgglada shower, parader och åkattraktioner som säkerligen skapar magiska upplevelser för dig och din familj! Du kan sväva i en simulerad hängflygning över Kaliforniens berömda landmärken på Soarin 'Over California, känna vinden i håret på Radiator Springs Racers från filmen Bilar, lära dig att rita dina favoritkaraktärer på Animation Academy och göra en resa under havsytan med Den lilla sjöjungfrun på Ariels Undersea Adventure, och mycket mer!

Turens längd: ca. 11 timmar 
Bussen avgår kl 09.30 från Starline Terminal vid Chinese Theatre (efter upphämtning av gäster vid hotellen).
Bussen avgår kl 19.00 från Disneyland Resort tillbaka till Los Angeles. 

Höjdpunkter:
- Pirates of the Caribbean
- Splash Mountain
- Indiana Jones ™ Adventure
- Space Mountain
- Big Thunder Mountain Railroad
- Toy Story Mania
- Pixar Play Parade
- Disneys Aladdin: A Musical Spectacular
- Animation Academy
- Mickeys Fun Wheel
- Twilight Zone Tower of Terror ™
…och mycket mer!

VIKTIG INFORMATION
- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna PDF-fil/voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med på turen.
- I priset ingår inträdesbiljett till Disneyland Park OCH Disney California Adventure Park SAMT bussresa tur och retur från den här listan med hotell. Om du inte bor på ett av hotellen på listan, väljer du det hotell som passar dig bäst, så blir du upphämtad där.
- Turen avgår från Starline Terminal vid Chinese Theatre kl. 09.30 och det tar ungefär en timme (beroende på trafik) att komma fram till Disneyland Resort. Vid ankomst, är du fri att utforska nöjesparkerna på egen hand. Bussen avgår kl. 19.00 för resa tillbaka till hotellet.
- Eftersom du har beställt transport från ett närliggande hotell, ber vi dig att ringa vår researrangör ca. 24 timmar i förväg, för att få exakt upphämtnings tid och för att undvika väntetid i hotellets lobby. Telefonnumret finner du på din pdf-voucher/e-ticket.
- Barn biljetter för barn mellan 3 och 9 år. Barn mellan 0-2 år följer med gratis, i sällskap med en betalande vuxen.

Öppettider

Dagligen kl 09.30

Boka

ons, 12 aug 2020

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 11 timmar

Vägbeskrivning

Disneyland Park & Disney California Adventure Park

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!