Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

Legoland California

 
Från 1 516 kr
Har du någonsin drömt om en stad byggd av lego? Tja, här är din chans att uppleva en hel värld byggd av de små färgade klossarna.

Legoland California ligger ca 1,5 timmes bilfärd från Los Angeles i staden Carlsbad, norr om San Diego. Med mer än 60 åkattraktioner, olika shower och fantastiska Lego-utställningar anpassade för barn 2-12 år, är Legoland California särskilt populär bland barnfamiljer. En heldagstur till Legoland California kan inte annat än bli en lyckad dag!

Kolla in Miniland USA med skalenliga miniatyrer av kända amerikanska städer, ta ”körkort” vid Volvo Driving School i Fun Town, njut av vattenlek i Legolands enorma Water Park, med mera, med mera...

Biljetten du bokar här inkluderar entrébiljett samt bussresa tur- och retur.

Turens längd: ca. 11 timmar  ?
Bussen avgår kl. 09.30 från Starline Terminal vid Chinese Theatre (efter upphämtning av gäster vid hotellen).?
Återresa från Legoland ca kl. 18.45-19.00. Tillbaka i Los Angeles ca. kl 21.00.
Barnbiljetter för barn mellan 3 och 12 år.

VIKTIG INFORMATION: ?
- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna PDF-fil/voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med på turen.
- I priset ingår en inträdesbiljett till Legoland California SAMT bussresa tur och retur från den här listan med hotell. Om du inte bor på ett av hotellen på listan, väljer du det hotell som passar dig bäst, så blir du hämtad där.
- Turen avgår från Starline Terminal vid Chinese Theatre kl. 09.30. Vid ankomst, är du fri att utforska nöjesparken på egen hand. Bussen är tillbaka i Los Angeles ca kl. 21.00.
- Du ringer vår researrangör ca. 24 timmar i förväg, för att få exakt upphämtnings tid från hotellet och för att undvika väntetid i hotellets lobby. Telefonnumret finner du på din pdf-voucher/e-ticket.
- Barn biljetter för barn mellan 3 och 12 år. Barn mellan 0-2 år följer med gratis, i sällskap med en betalande vuxen. Från 13 år betalar man fullt pris.

Öppettider

Turen avgår lördag & söndag kl. 09.30.

Boka

lör, 19 sep 2020

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 11 timmar

Vägbeskrivning

Legoland California

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!