Madame Tussauds Hollywood

Från kr 324
Köp biljetter till Madame Tussauds Hollywood här! Träffa dina favoriter bland filmstjärnor, idrottsstjärnor, popstjärnor och Hollywoodikoner - gjorda av vax vill säga!

På Madame Tussauds Hollywoods röda matta blir du välkomnad av ingen mindre än Joan Rivers och mängder av paparazzi fotografer, innan du gör entré till mingelfesten med de hetaste Hollywood-kändisarna. Kliv in i ett filminspelnings set och anslut dig till dina favoritaktörer i moderna klassiker och nya storfilmer, låt dig fotograferas med ikoner och gangsters i filmhistorien. Sportfantaster kan få en bild tillsammans med sin favoritatlet och idrottsman/kvinna.

Du får även ta en titt bakom kulisserna i skapandet av de anmärkningsvärda vaxfigurerna i Madame Tussauds underbara värld.

Höjdpunkter:
- Stjärnorna på röda mattan
- Wild, Wild West filmset
- A-list Party
- Moderna Klassiker
- Bakom kulisserna i filmskapandets värld
- Historien om Madame Tussauds

VIKTIG INFORMATION: ?
- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna PDF-fil/voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till museet.
- Barn biljetter för barn 4-12 år. Barn 0-3 år följer med gratis, i sällskap med en betalande vuxen. Från 13 år betalar man fullt pris.

Öppettider

Öppet dagligen från kl. 10.00 (stängt på Oscarsgalan).

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 3 timmar

Vägbeskrivning

Madame Tussauds Hollywood

Adress
6933 Hollywood Blvd, Hollywood, CA 90028

×