Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i Los Angeles

Välkommen till LosAngelesBiljetter.se, webbplatsen för dig som önskar biljetter till upplevelser, sightseeing, sevärdheter, nöjesparker och flygplatstransfer i Los Angeles.

Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till Kaliforniens berömda nöjesparker och till guidade turer i glamorösa Hollywood och Beverley Hills. Du kan besöka filmskaparnas Warner Brothers Studio eller Universal Studios eller hänga med på den ultimata sightseeingen med Los Angeles hop-on hop-off bussar. Vi erbjuder även flygplatstransfer mellan LAX Airport och ditt hotell i L.A.

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande upplevelser

Liknande kategorier

Madame Tussauds Hollywood

Från 242 kr
Köp biljetter till Madame Tussauds Hollywood här! Träffa dina favoriter bland filmstjärnor, idrottsstjärnor, popstjärnor och Hollywoodikoner - gjorda av vax vill säga!

På Madame Tussauds Hollywoods röda matta blir du välkomnad av ingen mindre än Joan Rivers och mängder av paparazzi fotografer, innan du gör entré till mingelfesten med de hetaste Hollywood-kändisarna. Kliv in i ett filminspelnings set och anslut dig till dina favoritaktörer i moderna klassiker och nya storfilmer, låt dig fotograferas med ikoner och gangsters i filmhistorien. Sportfantaster kan få en bild tillsammans med sin favoritatlet och idrottsman/kvinna.

Du får även ta en titt bakom kulisserna i skapandet av de anmärkningsvärda vaxfigurerna i Madame Tussauds underbara värld.

Höjdpunkter:
- Stjärnorna på röda mattan
- Wild, Wild West filmset
- A-list Party
- Moderna Klassiker
- Bakom kulisserna i filmskapandets värld
- Historien om Madame Tussauds

VIKTIG INFORMATION: ?
- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna PDF-fil/voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med till museet.
- Barn biljetter för barn 4-12 år. Barn 0-3 år följer med gratis, i sällskap med en betalande vuxen. Från 13 år betalar man fullt pris.

Öppettider

Öppet dagligen från kl. 10.00 (stängt på Oscarsgalan).

Direkt bekräftelse

Skriv ut e-biljett

Varaktighet: 3 timmar

Vägbeskrivning

Madame Tussauds Hollywood

Adress
6933 Hollywood Blvd, Hollywood, CA 90028

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss ett mail!