Sök biljetter

Varför handla hos oss?

  • 100% säkra betalsystem

  • Betala i SEK

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

Liknande kategorier

Tijuana Shopping

 
Från 954 kr
Ta en tur längs Kaliforniens pittoreska kustremsa, över gränsen till Mexiko och den färgglada och fascinerande staden Tijuana – känd för bra shopping och populära restauranger! Spendera mer än 4 timmar i Stillahavskustens näst största stad och ta med dig massor av minnen och souvenirer hem! Boka biljetter till Tijuana Shopping här!

Den mexikanska gränsstaden Tijuana ligger bara några minuter söder om San Diego och är känd för sina unika butiker och restauranger. Staden är rik på historia och kultur och är den näst största staden på Stillahavskusten efter Los Angeles. I Tijuana kan du spendera ca 4 1/2 timmar på shopping, restauranger och sightseeing eller vad du själv känner för. Den livliga gatan Avenida Revolucion är fylld med affärer och butiker och är det bästa stället att testa dina kunskaper i prutandets konst och här kan du spara pengar vid köp av lädervaror, kläder, smycken, cigarrer, fina mexikanska hantverk och mycket mer.

Denna dagsutflykt är även ett bra sätt att få en smak av mexikansk konst och kultur. Ta dig tid att se tjurfäktningsarenan eller Tijuana Cultural Center. Unna dig en måltid med äkta mexikansk mat och dryck på en av de många restaurangerna på avenyn.

Turens längd: ca. 11 timmar

VIKTIG INFORMATION: ?
- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna PDF-fil/voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med på turen.
- Turen avgår måndag, onsdag och fredag. Bussresan tur och retur längs kusten tar ca 2-3 timmar. Bussen avgår från Tijuana ca kl. 17.00 och anländer till hotellen mellan kl. 21.00 och 22.00.
- I priset ingår bussresa tur och retur från den här listan med hotell. Om du inte bor på ett hotell på listan, välj det som passar dig bäst, så blir du hämtad där.
- Turen avgår från Starline Terminal på Chinese Theatre kl. 09.30, men eftersom du blir hämtad vid ett närliggande hotell, ber vi dig att ringa vår researrangör ca. 24 timmar i förväg, för att få exakt upphämtningstid och för att undvika väntetid i hotellets lobby. Telefonnumret finner du på din pdf-voucher/e-ticket.
- Barn biljetter för barn mellan 3-11 år. Barn mellan 0-2 år är gratis, i sällskap med en betalande vuxen.
- VIKTIGT! Medtag pass! Om du inte är amerikansk eller kanadensisk medborgare, krävs det att ditt visum tillåter flera inresor till USA (Multiple US entry visa) för att delta i denna tur.

Öppettider

Måndag, onsdag & fredag kl. 09.30 - året runt.

Boka

lör, 19 sep 2020

Direktbekräftelse

Skriv ut e-biljett

Guidning på:

Varaktighet: 10 timmar

Vägbeskrivning

Tijuana Shopping

×

Vår kundtjänst

08-446 808 44 08-446 808 44

Vill du ha hjälp? Ring eller skicka oss dina frågor via kontaktformuläret!