L.A. Sightseeing

Sightseeing är ett måste när du besöker L.A., men var börjar man?! Ett hett tips är att börja med de röda Hop-On Hop-Off bussarna som tar dig runt i denna jättestad, så att du kan välja och vraka mellan de många olika sevärdheterna och stadsdelarna - i din egen takt! Hollywood erbjuder många turer, där du har chansen att (kanske!) se kändisar och deras hisnande residens. Tröttnar du på L.A. kan du besöka Tijuana på andra sidan gränsen i Mexico för en dag - ett shopping-mecka utöver det vanliga!

L.A. Sightseeing
 
Hollywood & Movie Stars' Homes

Hollywood & Movie Stars' Homes

Följ med på vår populära Hollywood & Movie Stars’ Homes sightseeing där vi har extra tid att utforska Hollywood, Beverly Hills och Century City! Det roliga börjar vid anrika Chinese Theatre vars betongplattor på innergården stoltserar med otaliga kändisars hand- och fotavtryck samt autografer! Boka biljetter online!

Från 665 kr
Hop-On Hop-Off Los Angeles

Hop-On Hop-Off Los Angeles

Häng med på populära Citysightseeing Hop-On Hop-Off Los Angeles! Upplev allt L.A. har att erbjuda, från Hollywood till Beverly Hills - från Santa Monicas vackra landskap och stränder till livliga Downtown LA. Boka dina biljetter till Hop-on Hop-Off här!

Från 258 kr
Movie Stars' Homes & Madame Tussauds

Movie Stars' Homes & Madame Tussauds

Kombinera Movie Stars’ Homes sightseeing med ett besök på Madame Tussauds vaxkabinett! Låt dig hänföras av mer än 40 mäktiga palatsliknande bostäder, åk ner längs Sunset Strip och Rodeo Drive. Glöm inte kameran, du vet aldrig vem du kan komma att se! Avsluta turen med att besöka stjärnorna på Madame Tussauds Hollywood!

Från 789 kr
Tijuana Shopping

Tijuana Shopping

Ta en tur längs Kaliforniens pittoreska kustremsa, över gränsen till Mexiko och den färgglada och fascinerande staden Tijuana – känd för bra shopping och populära restauranger! Spendera mer än 4 timmar i Stillahavskustens näst största stad och ta med dig massor av minnen och souvenirer hem! Boka biljetter här!

Från 976 kr
Hollywood 3-in-1

Hollywood 3-in-1

Boka det ultimata Hollywood-paketet, Hollywood 3-in-1, med biljetter till Movie Stars' Homes sightseeing, 24-timmar Hop-on Hop-off sightseeing samt entré till Madame Tussauds! Med detta paket utforskar du Hollywoods mest populära attraktioner och sparar pengar på köpet, oavsett om du bara har en dag, en helg eller vecka i Hollywood! Biljetter online!

Från 754 kr
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen