Movie Stars' Homes & Madame Tussauds

Movie Stars' Homes & Madame Tussauds

Pris från 789 kr

Kombinera Hollywood Movie Stars’ Homes sightseeing med ett besök på Madame Tussauds vaxkabinett

Turen börjar längs Sunset Strip där vi ser ökända lokaler som nattklubbarna Whiskey A Go Go och Viper Room, House of Blues, trendiga Sky Bar, Chateau Marmont och Beverly Hills Hotel. Vi kör igenom fashionabla Rodeo Drive med sina exklusiva butiker som Gucci, Prada och Harry Winston. Missa inte Beverly Wilshire Hotel, som vi såg i filmen "Pretty Woman"! Du får se otroliga residens där bl. a. Halle Berry, Katy Perry, David och Victoria Beckham och Tom Cruise bor. Glöm inte kameran, du vet aldrig vem du kan komma att se!

Avsluta turen med att besöka stjärnorna på Madame Tussauds Hollywood! Museet har tre våningar och interaktiva set med 18 tema-zoner och erbjuder en unik möjlighet för dig att uppleva glamour i Hollywood.

Turen innehåller följande höjdpunkter:
- Sunset Strip
- Movie Stars’ Homes
- Rodeo Drive
- Walk of Fame
- Hollywood skylten
- Chinese Theatre
- Madame Tussauds Hollywood

Turens längd: 3 timmar

VIKTIG INFORMATION: 

- Din voucher/e-biljett skickas automatiskt till din e-postadress som en bifogad PDF-fil när du har avslutat din bokning och din betalning är godkänd. Denna PDF-fil/voucher/e-biljett måste du skriva ut och ta med på turen.
- I priset ingår transfer tur och retur från den här listan med hotell. Om du inte bor på ett hotell på listan, välj det som passar dig bäst, så blir du hämtad där.
- Turen avgår från Starline Terminal på Chinese Theatre kl. 09.30, men eftersom du blir hämtad vid ett närliggande hotell, ber vi dig att ringa vår researrangör ca. 24 timmar i förväg, för att få exakt upphämtningstid och för att undvika väntetid i hotellets lobby. Telefonnumret finner du på din pdf-voucher/e-ticket.
- Guidning på engelska.
- Barn biljetter för barn mellan 3-11 år. Barn mellan 0-2 år är gratis, i sällskap med en betalande vuxen.

 

Boka biljetter

Datum
Movie Stars' Homes & Madame Tussauds Info

Movie Stars' Homes & Madame Tussauds
Turen inkluderar hotelltransfer.
Se en komplett lista över hotell där upphämtning sker, på kartan nedan eller i texten till vänster.

Info

Movie Stars' Homes & Madame Tussauds
Dagligen kl. 09.30

Vägbeskrivning

Vägbeskrivning
Se lista över hotell där upphämtning sker, på kartan nedan eller i texten till vänster.
Om du inte bor på ett av hotellen på listan, väljer du det hotell som passar dig bäst. Vi ber dig att vara på plats 15 min. före planerad upphämtnings tid.


08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen