Sök biljetter

Varför handla hos oss?

Biljetter i Los Angeles

Välkommen till LosAngelesBiljetter.se, webbplatsen för dig som önskar biljetter till upplevelser, sightseeing, sevärdheter, nöjesparker och flygplatstransfer i Los Angeles.

Här kan du enkelt, snabbt och säkert köpa biljetter till Kaliforniens berömda nöjesparker och till guidade turer i glamorösa Hollywood och Beverley Hills. Du kan besöka filmskaparnas Warner Brothers Studio eller Universal Studios eller hänga med på den ultimata sightseeingen med Los Angeles hop-on hop-off bussar. Vi erbjuder även flygplatstransfer mellan LAX Airport och ditt hotell i L.A.

  • Över 3,5 miljoner sålda biljetter

    4000+ produkter i 30 städer

  • 100 % säkra betalsystem

    Du kan känna dig 100% säker när du betalar hos oss

  • Betala i din lokala valuta

    Betala i svenska kronor – inga dolda avgifter

Liknande kategorier

Ticmate Charity

Sightseeing i Los Angeles

Sightseeing är ett måste när du besöker L.A., men var börjar man?! Ett hett tips är att börja med de röda Hop-On Hop-Off bussarna som tar dig runt i denna jättestad, så att du kan välja och vraka mellan de många olika sevärdheterna och stadsdelarna - i din egen takt! Hollywood erbjuder många turer, där du har chansen att (kanske!) se kändisar och deras hisnande residens. Tröttnar du på L.A. kan du besöka Tijuana på andra sidan gränsen i Mexico för en dag - ett shopping-mecka utöver det vanliga!

Sortera efter
Sökresultat: 1 - 7 (7)