Nöjesparker

Kalifornien = fantastiska nöjesparker! Legoland är särskilt populärt bland de yngre barnen, populära Six Flags Magic Mountain och Disneyland Resort har åkattraktioner för alla åldrar! Universal Studios Hollywood i L.A. kombinerar en ”bakom kulisserna”-upplevelse i filmskapandets värld med spännande åkattraktioner. På SeaWorld San Diego, i södra Kalifornien, får du se några av världens mäktigaste havsvarelser.

Nöjesparker
 
Universal Studios

Universal Studios

Är du redo för en dag av fartfylld underhållning? Då är Universal Studios Hollywood det rätta stället för dig! Universal Studios är världens största filmstudio med tillhörande nöjespark med åkattraktioner och Los Angeles bästa butiker, restauranger och biografer! Boka biljetter här!

Från 1830 kr
Disneyland Resort

Disneyland Resort

Följ med på en heldag till Disneyland Resort inklusive entré till Disneyland Park ELLER Disney California Adventure Park! Disneyland har så mycket att erbjuda, både för vuxna och barn - hela familjen kommer att njuta! Boka dina biljetter i förväg här!

Från 2207 kr
Disneyland Park & Disney California Adventure Park

Disneyland Park & Disney California Adventure Park

I denna fantastiska dagstur ingår inträde till två nöjesparker: Disneyland och Disney California Adventure! Så gör dig redo för en rolig och fartfylld dag din familj aldrig kommer att glömma! Boka dina biljetter redan idag!

Från 2817 kr
Six Flags Magic Mountain

Six Flags Magic Mountain

Häng med på en spännande och uppsluppen dag på Six Flags Magic Mountain. Med över 100 åkattraktioner är Six Flags Magic Mountain en av LA: s mest populära familjenöjesparker. Här finns några av USA: s häftigaste vattenrutschbanor och berg-och dalbanor – så förbered dig på en heldag av rafflande åk! Boka biljetter här!

Från 1453 kr
SeaWorld San Diego

SeaWorld San Diego

Upplev SeaWorld San Diegos mäktiga temapark med massor av shower, karuseller och utställningar och självklart fiskar och andra havskreatur! Här får du en unik möjlighet att komma tillräckligt nära för att röra en delfins fena, se exotiska fiskar, hajar och pingviner. Boka dina biljetter i förväg hos oss!

Från 1841 kr
Legoland California

Legoland California

Legoland California, ca 1,5 timmes bilfärd från Los Angeles, är särskilt populär bland barnfamiljer! Med mer än 60 åkattraktioner, olika shower och Lego-utställningar, anpassade för barn 2-12 år, kan det inte bli mer än en lyckad dag! Förboka biljetter redan nu!

Från 1764 kr
08-446 808 44 08-446 808 44 E-post E-post


Till kundvagnen